Naalden

Zoek jij naalden voor het elektrisch ontharen of huidoneffenheden verwijderen?
De makers van de Protec naalden voor elektrisch ontharen en thermocoagulatie hebben één obsessie: een perfecte behandeling met een perfecte huid na de behandeling!

De naalden worden ‘’Probes’’ genoemd, omdat de scherpe punt ontbreekt. De probes zijn tweedelig en dus zeer flexibel. De probes zijn ovaal gevormd en niet puntig, zodat er minder snel door een follikelwand heen gegleden wordt.

De Isogard naalden zijn geïsoleerd en hebben een zeer hoge kwaliteit aan teflon. Zelfs na een lange sessie Flash techniek blijft de teflon in tact, dit is bij de meeste naalden reeds afgebrokkeld, en kan deels achterblijven in de huid wat ontsteking kan veroorzaken.

De Isoblend probes zijn half geïsoleerd en geschikt voor Blend technieken en voor Diathermietechnieken. De ideale probe!

Omdat de huid wordt beschermt met het laagje teflon blijft de opperhuid bespaart van beschadiging. De helft van de naald is ongeïsoleerd en pakt precies het gebied aan waar actie ondernomen moet worden om de cellen te vernietigen die groei veroorzaken.

De probes glijden niet in de naaldhouder weg omdat er een hulsje aan is bevestigd dat perfect in de houder terecht komt.

Het zijn disposable probes.

Van K1 tot en met K5 voor het elektrisch ontharen of huidoneffenheden verwijderen.

Neem contact op met nemPRO voor het beste advies.