Voor- en nazorg elektrisch ontharen

Voorzorg
Alvorens te starten met elektrisch ontharen dient de huid gedesinfecteerd te worden. Door gebruik van alcohol droogt de huid uit en blijft er residu van de alcohol achter welke irriterend op de huid werkt. Door de huid af te nemen met Toniqa (anti-septisch) van Action de Gala verwijder je het residu én hydrateer je de huid, wat ten goede komt voor de behandeling elektrisch ontharen. Ook tijdens de behandeling kun je af en toe de huid afnemen met Toniqa om de huid te kalmeren en hydrateren.

Wanneer de follikel erg gesloten is kun je een voorbehandeling toepassen door middel van anaforese. Hiervoor is er Limpiderm, een product van Action de Gala welke negatief geladen (-) is en insluisbaar om de follikel te verwijden wat de insteek vergemakkelijkt.
Ook is Limpiderm met de anaforese in te zetten als voorbehandeling bij acne om de talg te doen verzepen. Dit vergemakkelijkt vervolgens de lediging van de talgklier.

Nazorg
Voor de nábehandeling van de huid zijn er de producten Yhi-zi Baume en Hydraplus van Action de Gala. Deze werken antiseptisch, verkoelend, kalmerend. De producten zijn positief geladen (+) waardoor deze insluisbaar zijn door middel van kataforese en in de follikel kunnen komen, hierdoor kunnen de werkstoffen hun herstellende en kalmerende werking doen. Deze producten van Action de Gala (ook de Toniqa) gaan infecties tegen, verminderen roodheid en zwelling, hydrateren en geven jouw cliënt een comfortabel gevoel.

Ombra Protectie Crème is een product van Action de Gala om na de kataforese aan te brengen (gelijk aan SPF30), heeft een beschermende, kalmerende en regenererende werking. Ideaal ter bescherming van de huid tegen externe invloeden. Dit product van Action de Gala  is bedoeld om na elektrische epilatie, microdermabrasie of laser/IPL op de huid aan te brengen. Deze crème voorkomt hyperpigmentatie en reduceert roodheid. Geschikt voor alle huidtypes 

Voor al onze Action de Gala huidverzorgingsproducten klikt u hier.