De evolutie van de Apilus

De ontwikkeling van de Apilus

Sinds 1875 is en blijft elektrisch ontharen de enige 100% permanente ontharingsmethode die door overheidsinstanties wordt erkend. Door middel van elektrisch ontharen worden daadwerkelijk de kiemcellen vernietigd, die verantwoordelijk zijn voor de haargroei. Dit gebeurt door middel van de insteek van een naald in het haarzakje en de toepassing van een stroom aangepast aan elk haartype en behandelgebied.

Dankzij de moderne technologie hebben de  Apilus elektrische ontharingsapparaten een revolutie teweeggebracht in permanente ontharingsbehandelingen. De ontwerpers van de Apilus hebben een ultramodern geautomatiseerd elektrisch ontharingsapparaat gecreëerd dat zich specifiek richt op de vernietiging van de kiemcellen in de haarzakjes. Dit beschermt bijgevolg de huid en voorkomt nieuwe haargroei.

Apilus biedt geavanceerde technologie met bewezen effectiviteit op het gebied van permanente ontharing. In duizenden centra over de hele wereld, hebben de elektrische ontharingsapparaten van Apilus keer op keer aangetoond dat ze effectievere en comfortabelere behandelingen bieden, evenals veel snellere permanente resultaten dan elke andere ontharingsmethode.

Dankzij zijn krachtige circuits en stabiele stromen biedt Apilus professionele ontharingsspecialisten ongekend nauwkeurige instellingen en mogelijkheden om de resultaten te leveren die u zoekt.

Apilus,  de comfortabele weg naar 100%  permanente ontharing. Neem geen genoegen met iets minder!